Moto X naar Europa?

Motorola heeft de pers uitgenodigd voor een mysterieus pers event op 14 Januari in Londen. Alles lijkt er op dat Motorola de Moto X naar Europa gaat brengen op korte termijn en dat ze dat hier gaan aankondigen.

Moto X event

Moto X
Dat zou gezien het succes en de goede ontvangst van de Moto G een logische stap zijn. Wanneer we de Moto X inderdaad in Europa kunnen verwelkomen zullen we vrijwel zeker geen gebruik kunnen maken van de Moto Maker. Met de Moto Maker kan de consument zelf zijn toestel samenstellen wat betreft kleur en uitvoering. Gezien het feit dat de fabrieken in Texas staan lijkt ons dat niet haalbaar.

Nieuw Product?

Een product dat we helemaal nog niet gezien hebben lijkt ons ook niet voor de hand liggen, dan hadden we toch wel iets moeten weten. Naast de Moto G en de Moto X maakt Motorola ook de Droid-serie, maar deze worden exclusief voor Verizon in Amerika verkocht.

Wat het ook mag zijn, wij ontvangen Motorola met open armen en zijn zeer benieuwd naar het product dat we hier in Europa te zien zullen krijgen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.