Motorola Moto G31 tips en trucs

Het mooie van de Motorola Moto G toestellen is dat je deze helemaal kunt personaliseren! Op deze pagina hebben we een aantal handige tips en trucs verzameld, hoop dat jullie iets aan onderstaande tips en trucs hebben.

  1. Maak regelmatig een back-up van je gegevens om ze te beschermen tegen verlies of schade. Dit kun je doen door je gegevens te synchroniseren met een cloud-opslagdienst of door ze op te slaan op een externe harde schijf.
  2. Bewaar je Moto G op een veilige plek om te voorkomen dat hij beschadigd raakt. Zoek bijvoorbeeld een hoesje of een etui om je telefoon te beschermen tegen stoten en krassen.
  3. Zorg ervoor dat je Moto G altijd up-to-date is. Door regelmatig software-updates te installeren, blijft je telefoon werken zoals hij hoort te werken en ben je ook beter beschermd tegen beveiligingslekken en virussen.
  4. Gebruik de batterijbesparende functies van de Moto G om je batterij langer mee te laten gaan. Zo kun je bijvoorbeeld het scherm verduisteren of achtergrondprocessen beëindigen om het energieverbruik van je telefoon te verminderen.
  5. Gebruik de handige gesten en snelkoppelingen van de Moto G om snel toegang te krijgen tot vaak gebruikte functies. Zo kun je bijvoorbeeld de camera oproepen door twee keer snel op het scherm te tikken of de torch aanzetten door drie keer snel op het volume-omlaagknopje te drukken.
1. Snel vastleggen

Als je twee keer snel draait met je pols kan je de camera openen ‘in een hand omdraai’, letterlijk dus. Op die manier kan je je camera op elk gewenst moment openen zonder te moeten zoeken naar de applicatie.

2. Aan/uit-aanraking

Snel op zoek naar een app? Dubbeltik op de aan/uit-knop en er verschijnt een paneel met snelkoppelingen. Je kan zelf aanpassen welke apps in het paneel zitten.

3. Snelle zaklamp

Het is donker en je hoort iets… snel zaklamp aanzetten! Schud twee keer met de telefoon en de zaklamp gaat aan. Vele sneller dan de functie handmatig aan te zetten.

4. Screenshot met 3 vingers

Een screenshot maken kan tien keer makkelijker dan met de aan/uit-knop en geluidsknop. Je moet simpelweg gewoon met 3 vingers tegelijk op je scherm drukken en ziezo klaar.

5. Optillen om te ontgrendelen

Geen zin om altijd die code in te typen om je telefoon te ontgrendelen? Schakel gezichtsherkenning in en daarna hoef je alleen nog maar je toestel op te tillen en ernaar te kijken om het te ontgrendelen.

6. Omdraaien voor Niet storen

Als de meldingen je even te veel worden kan je ze heel simpel en snel afzetten. Als je je telefoon omdraait schakelt hij vanzelf Niet storen in.

7. Optillen om te dempen

Als je je beltoon wilt dempen bij een inkomend belletje moet je gewoon je toestel optillen. Na deze beweging zal je beltoon veranderen naar alleen trillen.

8. Vegen om te splitsen

De laatste, maar misschien ook wel de handigste. Veeg heen en weer op je scherm om het te splitsen. Nu kan je 2 apps tegelijkertijd gebruiken.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.